mandag 25. november 2013

Snart i boks


Vi hadde en photoshoot på lørdag. Jeg hadde nesten glemt ut julekortene! Som regel skal vi i en bursdag på denne tiden av året, da bruker jeg muligheten i finstasen til julekort. Jeg falt for dette bildet, men syns det er litt greit å se ansiktene, det er jo ikke alle som får julekort som ser de så ofte. Så her er en smakebit for de som venter et i posten etter hver (klarte ikke vente)
Benjamin har vannkopper. Og DET er verre en jeg hadde forestilt meg. Han fikk en kraftig runde og endelig er formen tilbake.Og nå er det snart Desember!! Og barna er blitt så store at dette blir den beste Desember på lenge! Det blir kos, kos og baaare kos! Jeg er klar!!

(NB: Siden vi er sånn inni merkeklær på barn. Kjolene er jeg helt forelska i! De er fra Bilka i danmark til hele 80,- stk ;)

5 kommentarer:

Jeg er Kristine sa...

Så koselig! Eg elskte stjernene i bakgrunnen!

Unknown sa...

Så fine små:) ♥

Anonym sa...

Nydelig!

SoniaPeters sa...

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

Turnerstrainingacademy.co.za
Information
Click Here
Visit Web

Daisy Lowe sa...

Very nice post, i certainly love this website, keep on it

Everythincars.com
Information
Click Here
Visit Web

hit counter