mandag 30. mai 2011

Til deg...


... som kjenner litt på bloggeblues innimellom, eller ikke har blogg og irriterer deg grønn over alle de "perfekte" bloggerne der ute (for jeg vet at du er der;). Les innlegget til et lekent sinn- det var helt fantastisk!! Så fint at noen kan sette ord på dette. Bloggeblues eller facebook depresjoner finnes det mer av enn vi aner. HER kan du lese innlegget.

Noen fine ord fra min søsters facebook-status:
 Misunn aldri noen deres tilsynelatende lykke...Du kjenner ikke deres innerste sorger...
Så noen glad-bilder :)


 6 kommentarer:

Høytrykk sa...

Fint skrevet. Som det sto i en kommentar hos Med et lekent sinn: "Det er altfor lett å sammenligne seg med summen av alle andre, og så føler man at man ikke strekker til". Det er vel typisk for oss jenter at vi hele tiden sammenligner oss med andre, i stedet for å tro på at man er god nok.

Fine bilder du viser! Vi har veldig lik smak når det gjelder veggbilder, for akkurat det bildet du har kjøpt der, har jeg lagret som favoritt på Epla. :)

Ha en fin kveld!

Annfrid sa...

Jeg har snakket med mange som irriterer seg over de perfekte bloggene. Men jeg ser ikke helt poenget ved å irritere seg for da kan en vel heller la være å gå inn på bloggene. Jeg synes det er veldig kjekt å besøke alle de "perfekte" bloggene med masse inspirasjon. Litt alvorlig men...
Jeg liker iallfall å besøke bloggen din for her er det så masse flotte bilder med glade farger.

Klem

små og store drømmer sa...

... likte statusen til din søster :) :)

dagdrømmeren sa...

Hei, flott innlegg Med et lekent sinn har skrevet. Takk for tipset om både blogg og innlegget.

Klem Tonje

Vigleik sa...

Jeg er helt enig med deg. Flott innlegg. Istedet for å sammenligne eller være perfekte så syns jeg det er bedre å blogge om det som er naturlig, og det som du selv tror på.

Vigleik

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Hei!
Tusen takk for gode ord, link og alt. Jeg smiler :D Alle kommentarene er så gode. Hver gang bluesen sniker seg på skal jeg finne frem til dem og minne meg på at det er helt normalt og at jeg er god nok som jeg er. Jupp! Fb statusen din søster brukte engang er fantastisk god. DEN er skrevet ned her hos meg. Viktige kloke ord.

Varme hilsner fra meg!