onsdag 23. mars 2011

Gammel skinnstol


Denne stolen tror jeg har stått i finstua i barndomshjemmet siden før jeg var påtenkt. Det var to av disse, men den ene var helt utslitt... Denne er enda ganske fin- og jeg liker formen godt! Nå skal jeg bare finne den rette plassen hos meg :)
Nå har jeg hentet spisebord lampen til stua. Jeg er ganske spendt på hva elektrikeren sier. Han er ganske kresen på området- naturlig nokk. Lampen var nemlig en DEL større enn jeg hadde sett for meg... Du skal få se i morgen- hvis den blir godkjent;)

6 kommentarer:

melis sa...

Hei Sandra! Når er det leeeeenge siden jeg har vært på besøk hos deg, jeg har ikke blogget på nesten et år, men nå er jeg i gang igjen;) Stas å se at du bruker headeren fremdeles;) Stolen var superfin - og det beste er møbler med sjel og historie;) Gleder meg til å titte inn til deg igjen og se om lampen blir godkjent...:)

Ha en koselig kveld!

Høytrykk sa...

Sånn stol kan jeg huske fra barndommen! Kan huske at den var veldig god å sitte i.

Nå er jeg spent på lampen!!

Livi sa...

me har akkurat samme stolen! Men den står foreløpig nede i boden vår..har tenkt mange ganger på at eg må ta an fram, og se om an e liga kule ennå. Men nå såg eg an jo her hos deg, og den e jo dødskule! Håpe håvard går med på å ta an fram snart:)sykt kule puta forresten! Kor e den fra?
klem

sandra sa...

Heia Livi- så KJEKT å hørra fra DEG!! Hb alt e bra i oslo å me lillegutt!! Pudå e bare ett kjøkkenhåndkle fra by nord! Har bare vanli kvitt stoff bag- mye billigere å sy di skjøl:) Eg kjøpte d på kult på tvedt- du finne de nokk i interiørbutikker i oslo:) Hils masse t Håvard :)

Hildemor sa...

Barndomsminner ja:), to sånne stoler hadde vi hjemme hos oss også når jeg var liten:).
Spennande med ny lampe:)
Klem

Janne sa...

Utrolig kul stol! Og spisebordlampa var jo knall!!!