fredag 14. januar 2011

Typisk meg...


... å glede seg tidlig. Det er enda 2-3 mnd til våren er her, men jammen jeg gleder meg! Alt er mye lettere om våren. Kjøpte denne buksa idag, og farvene får meg til å lengte... Jeg savner lyse og lette klær, en sol som varmer, vann som ikke fryser ;) Vi skal jammen nyte denne våren! Nå er begge barna blitt så store at de kan leke sammen og gå uten ei hand og holde i! Alt har sin skjerm- og alt til si tid. Men nå ønsker jeg våren velkommen :)

*    *    *

Legg merke til listene i huset- som jeg eeelsker!!
Valgt av min flinke elektriker!  hvitmalte 70 x 15. Jeg er ikke redd for å la han ta noen besluttninger (se bort fra interiøret;). Det hvit-vaska eikegulvet fra solide-floor  montreal er vi helt fornøyd med! Tekstur og farve er nydelig. (Bildene her er ikke tatt i dagslys, og viser en litt gulere farve på parketten...)

3 kommentarer:

Nina sa...

Falt pladask for den lilla tallerkenhylla di ;). Med en søt jente foran.

At alt har sin sjarm, synes jeg er utrolig fint. Det gjør at alle aldre er bra på sin måte. Mine er 13 og 14 år - med alt hva det innebærer av utfordringer og gleder.

God helg ;)!

Har en drøm... sa...

Ahhh, jeg og gleder meg til våren - alt er så mye enklere da;)
Men jeg elsker vinteren og jeg altså, i alle fall når den er så kald, tørr og hvit som nå, det er vakkert ♥ Men inne har jeg begynt våren alt, hihi... med litt freshe farger og lettere nips;)

Ha en fin Lørdag!

Klem Line

Fru C sa...

Vi skal også legge gulv fra samme leverandør som dere, kan jeg spørre hvilken type dere har valg? Nydelig hus og innredning forresten :)