fredag 26. februar 2010

Holly`s in town

Når jeg først er inne på barneklær kan jeg fortsette med å fortelle hvor suuperheldig jeg var! Jeg skulle bare kjapt inn på rema da jeg tilfeldigvis kunne skimte disse herlige firkløverne i ett butikk-vindu. Mama sita fører  HOLLY`S!
Jaaaa!! Så glad jeg ble! Da var det bare å få med seg noe hjem- siden det ikke ble noe på mamma denne gangen heller. Jeg finner ingenting for tiden... Da er det jo gøy å ha noen små å kle opp istede!
Så fikk jeg pakke fra MI&I. Det er home-party med barneklær inspirert fra 80-tallet! Kvalitetsvarer med masse farver og trykk. Jeg falt for denne søte selebuksea. Selv om den ikke var med rosa, skal Sofie få løpe rundt i denne i sommer. Var den ikke litt kul? Du kan også ha party - eller komme i mitt!;) Sjekk hjemmesiden- klærne er mer spennende live! Det beste er at de får ny kolesjon to ganger i året!

4 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

så søtt med firkløvere
klem

Jorunn sa...

Hei!
Så bra at du driver litt reklame:):)Gleder meg til 17.:)

sandra sa...

eg åg:) blir kjekt!! hb d komme litt folk då:)

Guttemamma sa...

dette ser ut som fine klær!! Dårlig trøst,det blir ikke letter å finne gutteklær ettersom de blir eldre. Jeg handler mye til guttene på Benetton,H&M også Gant når det er på salg...
kelmmer og god helg