torsdag 25. februar 2010

Fordypning i barneklær...

Jeg føler at interiøret her i huset har møtt en "vegg". Jeg har fikset og forandret på det som går opptil flere ganger, og lagringsplassen minsker betraktelig. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, og kjenner at jeg får roe ned litt til huset dukker opp. Imens får jeg lære meg litt nye barneklær. Det er masse fint der ute! Må bare lete litt... Det er ikke flyss av søte guttekær i kjede-butikkene... Hvertfal finner ikke jeg dem! Guttene skal nesten gå i samme klær som pappaene! Jeg vet ikke hvor mangen ganger det har erget meg over at jenteklærne har 3 stoore vegger av utvalg på søte blonder og trykk, mens gutteklærne får kansje en hel vegg.. Men nå har jeg funnet noen fine butikker og nettbutikker med masse klær som er "nye" for meg. Og masse søtt til gutter!! Som denne genseren fra Katvig. Støvlene skulle han også hatt- kjempestilige! Hvor handler du barneklær?

3 kommentarer:

majamysil sa...

Skjønner hva du mener! Som guttemamma var min løsning å starte en nettbutikk sammen med moren min hvor vi lager klær selv. Sjekk det ut om du vil:) www.barnigjen.no

Min stil sa...

Så flotte klær. Selv har jeg en liten jente og finner til stadighet søte klær til henne, men jeg skjønner de som har gutter. Utvalget er ikke like stort der.
Lykke til i jakten.
Klæm Susanne

Juno sa...

JO!!!! dåkk får komma, men eg reine ikje me dåkk komme uansett...eller?
Ja, d va knall fine gave, følte den eg sendte va liden drittpakke i forhold-men d va et søtt jentesett i rosa strikka genser & bukse, sånn safe greier...Åsså loveheart t hu høygravida morå me halsbrann :)

Fekk du reist på gina?
å eg handle på H&M, cubus, name it å de der vanlige kjedelige butikkene...visste du ikje d?:P