fredag 29. januar 2010

Hva kjøper mann??

Den søteste rangle-kaninen! Enig? Perfekt til minsten på 7mnd. Men hva kjøper mann til en gutt på to år?? Det er minn sønn det er snakk om her. Som forresten er nyklippa og tøffere enn toget...:) Han har bursdag neste helg. Vi vet hva vi skal kjøpe, men det hadde vert morro å få noen andre forslag av dere. To-åringene er liksom litt midt t mellom! Ikke er de så intresserte i leker, og hobbysysler er de for små til... Håper dere har noen forslag! Ellers må dere ha en flott helg alle sammen:)

4 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

kjempesøt, kjøpte en lik med rosa sløyfe til maud, min tanteunge...
togbane er mitt forslag. gutten til søstera mi som blir to nå fikk det til jul. virka som det var klaff!!
god helg
klem

Juno sa...

den va søde! Ønske meg sånnen t bayen i magen!
Du kan jo kjøpe kjøkkensett-han lege jo me d når han e her-eller "lege"...dvs: kaste rundt omkring! Kansje ikje akuratt d du kunne tengt deg, hehe.
Togbane ja, d va god ide`, eller ka me en bilett t disneyland i paris?hehe, kansje litt liten t d åg!
Tord ska få d av oss t 4års dagen, hvis me har penger itte usa turen (sikkert ikje).
Du finne sikkert noge aktuelt på lekebutikken.
Men han lege me kaptein sabeltann båten når han e på besøk hos Tord!

Anonym sa...

Lekemat er kjekt:-) Datteren min har det, og spesiellt kjekt syns hun lekemat med borrelås som du kan dele i to er kjekt:-) Å Duplo er alltid en slager da:-)
Hilsen Kristin

Nettelita sa...

God kveld!
Vår lille blir to år til fredag, og vi har kjøpt leke kjøkken fra Ikea til han! Tror han kommer til å hoppe av glede av det. Han elsker å "lage" mat, vaske opp og slike ting! Eller så er han veldig glad i duplo, så det er jo mye fint å få ta i der. Postmann Pat er også en stor favoritt, og i lekebutikkene får man kjøpt figurer og div. ting fra serien.
Lykke til med bursdagsgutten! :)
Klem