søndag 31. januar 2010

Herlig søndag ♥♥♥

Vi har hatt en orntelig søndag-dag idag. Herlig søndag kan jeg si! Ikke noen planer, bare gjort kose-ting sammen! Som å bake noen nydelige brownies muffins! Herlig avsluttning på en uke...

...og god start på en atter ny...! Takk for forslagene på sist innlegg! Ha en fiiin kveld - her kommer min splitter nye signatur:

7 kommentarer:

Auuud sa...

Deilig med slike søndager. Har hatt av samme sort vi også. Nå blir det strikking og tv-kos. Ha en fortsatt fin kveld! klem

Lene sa...

Hei du!

Slike søndager er så deilige!!

Håper du fikk ladet batteriene til uken som kommer!

klem,Lene

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Disse så deilige ut :) Jeg skal ordne til bursdagsselskap på torsdag og trenger litt ideer til hva jeg kan bake, og muffins er for meg et must sammen med sjokoladekake. Koselig å lese om den fine søndagen deres, her på fjellet har det også vært kos i dag og batteriene er ladet til en ny uke :)

God kveld i stua fra meg :)

Juno sa...

di såg goe ud! Ka, va ikje bordet noge å blogga om aligavel eller?;)

Eg tengt på d me godteri i bursdagen, hvis du ikje vil ha godtepose, kan de jo på fruktsalat å vaniljesaus, d slår sikkert an, å e litt sunnere!

Mamma Brown sa...

Hei Sandra!
Så hyggelig at du vil sy fra boken min. Å sy kjolen uten fòr er ganske tuklete. Du må kante med skråbånd og det litt vanskelig å få pent, synes jeg. Det er mye lettere å vrangsy, og kjolen blir stødigere og knapphull og knapper trenger dobbelt stoff.
Lykke til med prosjektet!

Berthas Oldebarn sa...

Hei Sandra!
Du kan høre på Smak i Sandnes ang sopp stakene. De kommer fra Rice. Kommoden er fra Bruka. Selger den i butikken,men du får nok tak i den i Stavanger.
Fin blogg du har!
Klem Hege

mi-rachel sa...

brownies-muffins er en hit her i huset og.håper det er ok at jeg linker deg til:)