torsdag 28. februar 2013

Fyr i peisen
 FIN morgen!! Idag ble det ikke tur i bhg likevel- det betyr en god morgen for oss. Med Tom og Jerry som ble tatt opp igår, nybakte polar-brød og duplo-lek fikk vi en koselig start på dagen. Mr.T synes det er horribelt (er det slik det staves?) at å måtte være i bhg kl 9 på turdager er aaalt for tidlig... Godt det ikke er hver dag;) Uansett så kommer alt seg nå når lillemor er rundet året å kan gå! Hurra!! Kan ikke forstå at jeg ikke ble innlakt for høyt blodtrykk det siste halve året!


 Nå sover minsten og jeg skal svinge litt på vaskekosten før jeg skal på jobb. Her skal nabo-laget ha planlegging- da må det skinne litt mer en vanlig :) Først skal jeg nyte siste koppen jeg hadde igjen av Chai-latte- deilig-deilig torsdag- snart helg, dere!!


4 kommentarer:

Nerdepappa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MadeByKine sa...

Alltid deilig med fyr i peisen&rolige morgener:):) Så fint det er hos dere:) Liker gråfargen på veggen, hvilken fargekode er det?? Fantastisk fint gulv dere har og:):)

Klem kine:)

sandra sa...

Farven er fra flugger. En mørk grå med litt grønt i. Har desverre ikke tatt vare på farvekoden... trodde egentlig det var sans- jeg tror jeg var gravid da jeg malte den veggen... håper du finner en lignende :)

home by linn sa...

Hei! Takk for kommentaren på bloggen min :) Skinnet er frå brun'o interiør i Haugesund. Det er ikkje fleire igjen no, men kjem sikkert til å ta inn igjen til hausten :)