onsdag 2. februar 2011

Vaskerom / oppbevaring



Min neste "visning" fra huset var vaskerom - så det passet meg fint at utfordringen på NIB var nettopp oppbevaring. Jeg hadde kurver over alt i leiligheten, men nå har vi litt bedre plass og har fått masse skaper og skuffer å gjemme rotet i. Jeg eeelsker å lukke dører å ikke se rotet- selv om det snart lurer seg litt utforbi likevel... Utfordringen fikk meg til å ta ett skikkelig skippertak- nå er det rent og ryddig! Vaskeroms-innredningen er fra kvik.

*
Vår "home-made" sjakt! skapet er ikea sitt PAX 236,4cm i høyden- helt til taket. Liker å slippe den biten som samler støv.


 Før vi flyttet hadde vi en stor skittentøy-kurv på badet- vaskemaskinen gikk konstant, og glemte jeg det en dag rant det over. Jeg gikk med klesvask, klestørk og klesbrett hver dag... Nå slipper jeg å tenke på det nesten en hel uke, og da er det bare å sortere noen hauger å få det gjort på en dag. Jeg ELSKER sjakta mi!! Kurven inni er ikke så høy, men klærne holder seg på plass samme hvor stor haugen blir på en uke med litt fordeling undeveis.



Vaskemaskinen i hevet høyde- det er fantastisk!! Så fikk jeg innebygd strykebrett. Vi har ikke kjeller siden vi leier ut, derfor er alt som kan gjemmes bort gull verdt!






Flere ikea-høyskaper, og masse skuffe-plass med brede plast-kurver fra ikea. Det eneste domme er at vi må åpne begge dørene for å trekke ut kurvene, og det er ikke alltid jeg kan ta meg tid til.. Hehe!
Når jeg først er i gang kan jeg si at vi valgte belegg på gulvet. Det skinner som små steiner i det, og er SÅ enkelt å holde rent!!




Kurv fra Ahlens til papp-sortering og skal ha en til for plast også. Liker farver i det hvite rommet. Samme plass kan du også få tak i en nesten lik knaggrekke, men denne er kjøpt vi nettet...



Ha en finfin onsdag- vi er halvveis til helg!!

11 kommentarer:

Minimenina sa...

For et praktisk vaskerom, et sånt et ønsker jeg meg også! Enn så lenge får jeg nøye meg med mini-vaskerommet som akkurat har plass til vaskemaskin, tørketrommel, varmtvannsbereder og tørkestativ. Sjakten var jo genial!

Gry sa...

Lekkert vaskerom - masse fin inspirasjon å hente. Genialt med sjakt :o)

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

skikkelig flott, praktisk og gjennomtenkt:)

Hildemor sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hildemor sa...

Hei, flott blogg du har.

Kjempefint vaskerom, skulle gitt mye for det strykebrettet:).

så fint kjøkken dere har, stilige lamper.

Klem Hilde

Prinsesse Vilikke sa...

Tusen takk for fantastisk vaskerom-inspirasjon! Vi skal pusse opp vaskerommet "snart" (alt er relativt..) En klesjakt er supert! Det hadde vi i det forrige huset vårt og det kommer her også! Veldig praktisk!

Har en drøm... sa...

Så flott og PRAKTSK vaskerom!
Lucky, lucky you altså;))
Mange geniale løsninger, den med sjakten er super og strykebrettet... sukk ♥ Hos deg må det jo faktisk være GØY og vaske klær;)

Lykke til i utfordringen!

Klem Line

Anonym sa...

ja, som alle andre seie: praktisk vaskerom :)june

Nina B. sa...

Åh, for et herlig og praktisk vaskerom!! Deilig med lukkede dører og gulvplass. Og sjakta! Drøm!

Håper det gikk bra med pappa'n din i går.

Hilsen NinaB.

små og store drømmer sa...

Utrolig fint vaskerom. Det så veldig praktiskt ut. Takk for inspirasjon :)

Anonym sa...

Så praktisk, hvor kjøpte dere strykebrettet?