mandag 21. februar 2011

Hjemmelaga potetskake

Vi hadde noen kokte poteter til overs etter middagen idag,
så da kunne jeg teste ut potetskaker fra bunn. Super enkelt- og super godt!!
Det blir hjemmelaga potetskaker istede for kjøpte lomper til nestegang vi skal ha pølser på menyen :)

Jeg brukte ca to kokte og moste poteter og ei god ss mel til 4 lefser.
Bland godt, skjevle ut tynne runde lefser godt med mel, og stek på litt god varme (Jeg brukte 7 av 9)
et par min på hver side. Kjempegodt med smør og sukker på!

7 kommentarer:

Hildemor sa...

Mmm de såg gode ut, her i huset er det stor jubel hvis de får nystekte potetkaker:).

Klem Hilde

Frk.Virrum sa...

Jummi..det der er jo bare sååå godt! Varme potetkaker med smør og sukker er bare nyyyydelig.
Bedre enn de butikkjøpte vi rasket med oss hjem i dag, til vår lettvinte middag..stikk innom meg og kikk, hvis du vil!
Ha en fin ettermiddag!

Eileen sa...

Å, nystekte potetkaker med smør og sukker på er jo noe av det beste som finnes! Men mine har en tendens til å "brekke opp" når man ruller dem... Jeg steker sikkert på for høy varme.

Unknown sa...

Mmmm, de så gode ut, og så smart og bruke potetene som blir til overs;))

Skal prøves:)

Ha en fin kveld!

Klem Line

Juno sa...

Mmmmm, d såg godt ut!!! Brukte du min grønnsaksmoser når du moste potetene eller? hahaha, savne an altså :P

Nina B. sa...

Så morsomt: over middagen i går satt jeg og leste på lompepakka og tenkte at det ikke burde være sååå vanskelig å lage selv?
Og så kommer du og viser at det slettes ikke er det. Takk for tips, skal prøves!
Nina

Synnøve sa...

Hei hei! Takk for kommentar inne hos meg :) Det har jeg jammen ikke tenkt på, at man kan lage disse selv! De så kjempegode ut, jeg er veldig glad i potetlefser (som vi sier ;) Og sjokoladepålegget under burde jo absolutt prøves, man tenker jo på hvor mye sukker og rart det inneholder det som man kjøper i butikken... Takk for tips! Ha en fin dag :) Synnøve

hit counter