torsdag 27. januar 2011

Soppetrå og et trygt rom...


Idag fikk mamma sy sammen soppene som har ligget lenge på vent...  Det var ikke planlagd, men ganske morsomt at alle farvene gikk igjen på fantorangen-sengetøyet som B valgte igår- verken mer eller mindre!

Fra lillemor var 6 mnd har de små delt rom. Det var deilig å fordele leker og diverse på hver sitt rom- og veldig kjekt å innrede når vi endelig fikk hus. Men lillemor har lakt sin elsk på storebror si seng, og skal hvertfal ikke sove alene- det er baaare skummelt... Så nå har snuppa fått stor-jente-seng, og en bit av B sitt soverom. Trygt og godt! Nå har vi pluddselig plass til 6 barn hvis de kan dele rom! Haha!!;)

De kule uglene fra kids paradise har allerede vert ute i hardt vær- store stakkaren har bare ei vinge- men de er jammen tøffe!

7 kommentarer:

MARIAHS sa...

Ja det er vel annerledes når de har store bror eller søster og se opp til,så vil de også. Her sover snuppa fortsatt i sprinkelseng og vi håper snart vi finner hus for da skal hun få stor seng. Hun klatrer ikke og har ingen prob. og ligge i sprinkelseng så da haster jeg ikke,så har hun ingen søsken og tenker nok ikke på det.

Auuud sa...

Så koslige barnerom du har laget til! Liker uglene på veggen veldig godt :)

Huset ved elven sa...

Hei!

Flott blogg som jeg nettopp har oppdaget:)

Flott barnerom, og de uglene var bare kule... Hos oss har lillebror på 5 mnd enda ikke fått sitt eget rom, det er liksom "vinterprosjektet" det da...

Ønsker deg en fin torsdagskveld:)

Juno sa...

hahaha, søde fie! lei kansje litt mye nytt på en gang me nytt hus å eget soverom..?
Kule sopper :)
Eg komma på mandag foresten! Love

sandra sa...

kansje d ja... ingen hast me eget rom- de storkose seg samen på kvellane! Pleie jo som regel lega ei goe stonn før lukkøye komme...

Auuud sa...

Tusen takk for gode tips! :) Sluker alt og setter veldig pris på at du tok deg tid.

Den buksa som du har på "profilobildet" ser bare helt nydelig ut!!

Klem

Kristine sa...

Så herlig at hu ser sånn opp te storebror!!

Eg har begynt å svømma ja. Plutselig fikk eg det bare for meg.. Svømme to kvelder i uka, herlig med litt alenetid. ;)