fredag 7. januar 2011

Gutterommet...


Alt for mye lys ute, så gardinene forsvant litt her. Farven er fortsatt summerflirt fra flugger. Denne magnet kuglelampen har jeg vokst opp med på barnerommet. Passer perfekt på rommet til B! Her er en blanding av alt jeg liker; blått, Sopp, stjerner og litt gult...

Beklager litt dårlig bildekvalitet- speilrefleksen vil ikke samarbeide,
så jeg må ta i bruk kompaktcamaraet for en tid...

God helg ♥

16 kommentarer:

Kristine sa...

Så utrolig koselig rommet har blitt Sandra!!

mi-rachel sa...

så fint gutterom!
lampen er caravaggio (tror det staves slik) og er kjøpt møbelgalleriet og kostet ca 4200 kr. de finnes jo mange lignende varianter som er mye rimelige. vet de har en nokså lik på living.

jeanette sa...

kjempe fint gutterom! er det alltid like ryddig tro? gutterommet her er ikke lett å holde i orden! legger meg til deg jeg for kommer gjerne på besøk igjen!

velkommen på besøk hos meg også!

klem klem

Nina B. sa...

Så fint rom med herlige farger!
Sånn kulelampe husker jeg også fra barndommen...koselig ☺

God helg!

eba sa...

Veldig fint gutterom!

KROnPRINSESSENE sa...

Så FINT -akkurat etter min smak! Enkelt og fint pyntet.
Her kan eieren kose seg i leken :)
God helg til deg og dine.
Klem May Helen

Livi sa...

Så fint Sandra! Lurte på kor de kule stjerne-korgene og teppet på gulvet e kjøpt?? hehe..trenge någen tips t gutterommet t Samuel ser du:)
Ha ein finfin dag!

sandra sa...

Heia Livi:)

Teppe e ikea, å korgene kjøpte eg på home and cottage i kristiansand i sommer! Har de ikkje den butikken i oslo? Hb dk har d fint i oslo- og hb me ses igjen når dk komme i påsken!

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Flott gutterom!
Lykke til i utfordringen!
God helg!

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Takk for koselige ord, Sandra;)

Ruter & Hjerter sa...

Så kult et gutterom! Gøy å se gutterom iogmed at jeg har to selv:)

Nina sa...

Hei ;) - og takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min. Angående retrostoffene mine må jeg si det er en kombinasjon av det du nevner. Jeg kjøper fra utlandet, men interessen min er kjent blant nære og kjære så jeg har familie og venner som gir meg godbiter som de enten har i skapene sine eller snubler over på andre måte.

Men tør ikke tenke på summene jeg har betalt for det jeg har kjøpt. *putter fingrene i øra og syner la-la-la høyt*. En last eller to skal man vel ha?

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mollie sa...

Så fint rom! Jeg likte veldig godt den gule lampen jeg da, den passet liksom så godt inn i helheten :-) Og de hvite hyllene som står oppå hverandre der, har du kjøpt de på Søstrene Grene? Er på jakt etter noen sånne selv, tenkte ha dem på det ene barnerommet med retrotapet inni ;-)

Fant deg gjennom NIB, koselig blogg!

Ha en fin dag, hilsen fra Mollie

SsSsS sa...

Så søtt gutterom! Veldig rolig og avdempet blåfarge som jeg likte godt, selv om jeg selv er nokså "bråkete" i fargevalget :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefint rom! :-)