søndag 23. januar 2011

Frustrert...


                   Interiør services of tampa


Å flytte fra leilighet til hus er ikke bare-bare... Ikke når du blogger! Det er tusenvis av stiler der ute, og enda mer kan du blande disse stilene! Men hvor skal jeg begynne? Og hvor skal jeg slutte? Stilen min har snudd 180 grader siden jeg begynte å blogge. Fra den franske lamdstilen, til moderne retro er det ikke til å sammenligne..


Jeg har landet på det lyse rene og enkle, så kan jeg blande inni det jeg liker og bytte ut når jeg er lei.. Selv om jeg håper jeg snart skal landet på DET! Jeg vil ha det rent og enkelt, men med personlig preg! Som disse nydelige bildene! Drømmer meg heeelt bort her jeg sitter... Nyter synet av personlighet.Bildene lånt fra Apartment therapt NY


3 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Ja, det skal slettes ikke være enkelt...
Fine bilder du har funnet her.
Du får prøve å flette sammen diverse inntrykk til det som er deg :)
Lykke til.
Jeg følger med.. ;)
Klem

Kristine sa...

Et par dager før du lagte dette innlegget, leste eg ett sitat i ett interiørblad, og tenkte på deg.

" Man kan ikke innrede et hjem på en eneste dag."

Eg tenke alltid at de fleste som har sånne hjem som du vise i dette innlegget e ti år eldre enn oss, har hatt ti år lenger te å finne sin stil på! ( og har litt bedre råd enn oss ...) Men det e veldig kjekt å bli inspirert!

Kikki sa...

Hei! Nå kommenterer jeg veldig mye her - men jeg kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver! Så utrolig godt å lese at det er flere som har det sånn! Nå bor vi fortsatt i leilighet, men når vi skal flytte til et hus blir jo utfordringen ennå større. God løsning du har landet på syns jeg!