søndag 6. juni 2010

Treikt på bloggen...

Ja, det går skikkelig treikt på bloggen for tiden! Nå går vi bare på vent. Det er kunn 5 dager igjen til vi overtar huset! Huset!!! Du tror kansje jeg overdriver når jeg sier vi holder på å gå på veggene i denne lille kåken, men det er heeel sant!! Jeg aner ikke hvordan vi skal klare oss her i 5-6 mnd til under oppussingen. Men det er heldigvis sommer, så vi får håpe på pent vær! Her kommer de fine GAP koppene jeg fikk til bursdagen min.Jeg bgynner å grue meg litt til tiden fremover. Masse alene med barna fra morgen til kveld til november, men noen lyspunkt har vi heldigvis! Her er litt positive tanker for tiden som kommer:

- Sommeren er her!! Strender, is, bading, hage - vår hage, grilling!
- Min søster hjemme med lille Julian, Mine venniner i permisjon eller også hjemme alene pga oppussing!
- Båt-tur med "moffa"
- Benjamin starter i barnehage i august
- Sofie kan snart gå- iløpet av noen mnd
- Litt "pause" på jobb i mellom
- Dyreparken
- Syden i november
- Nytt hus ♥

Så det blir kansje ikke så verst likevel! Og hvis jeg slipper å bli påmint om hvor travelt det kommer til å bli, skal jeg tenke på disse linjene istede! Men i morgen skal Benjamin få besøke barnehagen for første gang! Lillesøster må også få bli med- Vi gleder oss!

6 kommentarer:

Ranveig sa...

Det var veldig søte kopper :) Takk for i går... Tror jenta di var den eneste jeg ikke klarte å få tatt bilde av - hun sov jo så masse. Satser på at noen andre fikk tatt noen bilder av henne.

Ranveig sa...

Det var veldig søte kopper :) Takk for i går... Tror jenta di var den eneste jeg ikke klarte å få tatt bilde av - hun sov jo så masse. Satser på at noen andre fikk tatt noen bilder av henne.

Dronning Maud sa...

De koppene var veldig meg:) Blir spennende med det nye huset deres!

Juno sa...

eg tror eg ønske meg to sånne kopper t bursdagen eg åg.
Men du, du glemte en ting å glede deg øve t høsten...tord e hjemma fra bhg en gang i uken :)

Mona sa...

Du e så flinke!! D komme te å gå kjempebra!!

sandra sa...

Takk:) lengesiden eg har sett deg mona! hb formen e liga goe:)