søndag 16. mai 2010

Liker stjerner!!

Nå er endelig puten ferdig! Det tok si tid å få stryke fast stjernene, men nå var det på tide å fikse bunad-skjorten, så her er den klar!Jeg må si meg imponert over att jeg klarer å sy i glidelås! Det er ingen som har vist meg det, så den er langt fra perfekt, men fynker veldig bra:)  Farvene ble skikkeli gyldne, men kansje jeg får tatt nye i bedre lys imorgen...


Så et bilde av meg og min kjære på bursadagen min igår. Vi skulle videre i bryllup, og hadde en liten stopp hos far som var barnevakt.Vi er heldige som har gode og flinke besteforeldre som ALLTID stiller opp hviss det trengs! Så fikk vi oss en koselig kveld og sove litt ekstra utpå dagen etter !
                                       

6 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Råååstilig pute med stjerner. Har gjort noe lignende selv og det er jo bare enkelt, men skjønner at det der har tatt tid. Men det er verdt det!!!! Følger deg jeg, siden vi deler forkjærlighet til stjerner..hehe.. Ha en fin dag i morgen og kom gjerne innom bloggen min!!

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei..fant stjerne på internett som jeg skrev ut og brukte som sjablong. Enkelt og greit! åssen sjablonger brukte du på putene da? Skrev du det ut på transferpapir eller? Jeg har prøvd det med hvitt men fikk det ikke til!

Har en drøm... sa...

Flotte puter! Så flink du er:o)
Flott bilde av deg og kjæresten ♥
I morgen skal sløyfene du har heklet på, og vi blir sååå fine:o)

Ha en herlig 17.Mai!

Klem Line

Juno sa...

eg vil ha sånne puder!!!! fining!

mummy4ever sa...

Nyyyyyyydelig pute! Sånn vil jeg også ha :D

Juno sa...

ka du vil ha bilde av? kjelleren? Har du ikje vert nere å glodd?