torsdag 22. april 2010

Ønskelista

Det nermer seg overtakelse av huset! Det er kansje bare 1mnd til vi kan rigge oss til i hagen å begynne å fikse og trikse innvendig! Gu som jeg gleder meg!! Føler 1 mnd kommer til å bli en lang nokk ventetid, så håper ikke det drar lenger ut. Det blir litt verre når man går forbi huset hveeeer dag!

Men møbler inne har vi ikke bestemt oss for- derfor kan jeg fantasere og drømme litt. Alt er HERFRA! Denne lampa VIL jeg ha over kjøkken-øya. Min elektriske halvdel- han kan komme til å protestere litt her...Jeg har begynt å spare. På tide tenker kansje du, men uansett så er min kjære sååå fornøyd at han skal bli med å sponse litt på DENNE GYNGESTOLEN!!! WHAT?!? Joda! At jeg skulle spare var det beste han hadde hørt, så han skulle sponse selv om stolen var langt fra hans smak! Så snilt!! ♥ (Lurer du på hvor den felles økonomien ble av? Den er der enda, men ikke på slike "dyre og usmakelige" ting;)
Ja- en herlig kjøkkenstol. Men vi skal ikke ha kjøkkenbord siden vi skal ha øy med barstoler mest sansynlig. Så da blir det ikke masse av denne typen, men kul!!!

4 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Så spennende med huset da!!magnar eikeland har bra pris på stolen:)

Signe sa...

sånnen gyngestol ønske eg åg meg:) blir spennende med innflytting i nytt hus!

Anonym sa...

De kjøkkenstolene kan du kjøpe med høye bein så de passer til øya ;) Ellers var jo det det rareste jeg har hørt...-skal du spare??? Hehehe... gleder meg til å se :) Klem søs...

sandra sa...

hvor har de de stolene i barkrakk-høyde? kansje det blir slike likevel da- hviss jeg ikke må spare til de også;) hihi