onsdag 10. mars 2010

Snakk om planlegging...

Er JEG kjent for å være tidlig ute?? Hmmm... Her er mitt drømmekjøkken!! Husker ikke hvor jeg fant det, men det har vert lagret en liten stund på pc-en i mappen "hus". Der er det noen bilder etter hvert, men jeg har skiftet litt stil underveis, så det var faktisk ikke så mangen av bildene jeg kunne tenke meg å bruke som inspirasjon lenger... Men dette kjøkkenet vil jeg veldig gjerne ha! Drømm...

Så se det flotte tregulvet under da!! Ubehandlet tre. Håper vi lander på noe slikt! Nydelig...     Bilde fra apartment therapy

Så var det litt interiør stash jeg kunne tenke meg, som min bedre halvdel IKKE kunne tenke seg... Lampa fra anyhow.se var helt spess (som elektriker vet han visst hva han snakker om;) krakken fra tolix har han ikke sett enda. Ikke før den står i stua! Haha!! Hadde ikke den vert smashing på kjøkkengulvet da!!

Igår feiret vi huskjøpet vi har drømt om noen år! Det ble sjokolade-fondant til kvelds- og endte med en apekatt i sofaen som hoppet opp og ned og omvendt en stund etter leggetid... Jaja- det er ikke hver dag man kjøper hus som megleren sa!! Ikke  i det hele tatt!! Vi er enda i skyene ♥♥♥

10 kommentarer:

Dronning Maud sa...

gratla med nytt hus!!!!:)så kjekt!!!

små og store drømmer sa...

Det gulvet var fantastisk. Et sånt vil jeg også ha. Brede planker er smashing!
Har ikke tenkt så mye over det før, men nå er det enda en ting man skal ta med i vurderingen når man skal bygge hus. Ikke at jeg skal det med det første og godt er kanskje det.
Hadde nok surret meg bort i junglen av muligheter.
Super stilig kjøkken også. *drøm*

Juno sa...

d va såååå kjekt at dåkk fekk d hudet :) komme t å bli knall fint me litt oppussing å dine interiørting-såg jo ikje ud sånn d va nå, hahha!

Foresten, eg meinte å sy igjen små hull, hehe :)

Den lampen va kule :)

Maria sa...

HEI. Nå fant jeg ut hvor jeg kan skrive til deg:)
Gratulerer så masse me hus:) Høres deilig ut å endelig kunne flytte i et hus som er stort og der dere kan bo i mange år:)
Så artige ting du har funnet du kansje vil ha i hus..

Jeg er veldig for furu gulv,ubehandlet.
Fordi det ikke er noe lim ol som fordamper slik som parkett,laminat ol. gjør.
Så når vi finner huset så skal vi ha vann/born/varme og furu gulv. Mye pga at de anbefale oss me astma det.
Svigers har furu gulv og etter mange år og bare har vaska det så ser det veldi fint ut,ser faktisk lite til hakk ol.
Det ser en jo veldi på en parkett igjen.
Kjekt å følge med på bloggen:)

Jeg går hjemme sykem.
Gjort det nesten siden oktober,hatt noen få arbeidsdager innimellom,men ikke siden Januar nå..Håper jeg snart kommer meg.
Snakkis fra meg på Jørpis

Benedicte sa...

Gralla igjen me hus! kjøkkenet va dødsfint men viss du vil ha inspirasjon så ta turen te mamma å se kjøkkenet hennas. d e mitt drømmekjøkken! kvitt høyglans me integrerte hvitevarer:)

mi-rachel sa...

å de golvene var nydelige!

Frk. K sa...

GRATULERER så masse med nytt hus!!! Tenker meg det blir fint. :) Gleder meg til å følge oppussingen.
Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg (to stk faktisk, hehe). :) Det ER veldig koselig og morsomt med tvillinger. Anbefales ;)
Ha en fortsatt fin kveld. Klem!

sandra sa...

kjekt benedicte! kansje eg må ta turen innom hu tante
;)

Siri sa...

Spennande, spennande- glede meg te å følga med på oppussingsprosjektet! Komme te å bli drømmehuset te slutt:) Glad på dåkkas vegne at det endelig e i boks;) Då klare du kanskje å venta litt meir tålmodig i leiligheten, når du vett at dåkk har ett hus i vente;)

sandra sa...

d hjelpe å veda at me kan pakka ud herfra om 4 mnd, ja! heilt fantastisk!! :)