torsdag 18. mars 2010

Litt stjerner...

Jeg er endelig i gang med ett lite prosjekt... Har tenkt lenge på dette, men for tiden stopper det der... Travle tider av en eller annen grunn... Men deilig å endelg få tankene til live. Jeg er bitt av stjerne-dilla som herjer litt.. Det minner meg om "lille"-søster. Hun elsket stjerner en periode. Sikkert enda!  Lurer på om jeg blir ferdig iløpet av helgen. Det er planen!!Her er den søte lysestaken vi bruker flittig for tiden. Fikk to slike av min gode nabo og vennine! Når denne er i bruk tenker jeg på hvor utrolig heldige vi er som har en trygg og god vennekrets som mest sannsynlig kommer til å være der for oss resten av livet. Alle guttene er vokst opp sammen, og alle jentene går sammen som fisk i vann! Vi kan reise på turer sammen, ferier sammen, feire nyttår og andre store dager sammen. Som dagene blir for de fleste har vi det travelt i småbarnstiden og studier... men vi vet at dere er der! For meg er dere som en ekstra familie! Utrolig glad i dere alle!! Gleder oss til dere som er flyttet for en periode kommer tilbake!! Imens tenner vi lys i en lysestake som minner oss om hvor rike vi er som har fantastiske venner rund oss ♥♥♥

7 kommentarer:

Juno sa...

ja eg elske fortsatt stjerner...
Ka du lage? :)

Love Peace Pionies sa...

spennende prosjekt..
ellers koselig innlegg.
god helg
klem

Siri sa...

Åh, så kosligt de falt i smak Sandra:):) Å mange gode ord om vennskap- å det e heilt sant! Me va jammen heldige som traff akkurat de mennene som me gjorde, sånn at me kunne bli kjent!! Komme te å savna å bu så nærme deg når me flytte:( Men godt å veda du ikkje e langt unna! Du e toppen- sette stor pris på deg:)

Klem fra Siri:)

Anonym sa...

Åh, så kosligt at lysestakane falt i smak Sandra:) Å så mange gode ord om vennskap- å det e heilt sant! Me e jammen heldige som fant de mennene som me gjorde, sånn at me kunne bli kjent!:) Komme te å savna å ver så tett nabo med deg når me flytte om 1 år:( Men godt å veda du ikkje e så veldig langt unna:) Du e toppen- sette stor pris på deg!

Klem fra din venn Siri:)

Siri sa...

E det mulig- der kom det to varianter, haha! Trudde ikkje den fysste kom med;)

Kristine sa...

God klem te deg og Sandra! Me e rikt velsigna, det e sikkert!

Karinaen sa...

Herlig med stjerner, jeg elsker det selv :) Fin blogg du har forresten :) Og gratulerer med drømmehuset! :)

Ha en fin lørdag!

Klem Karina