onsdag 17. februar 2010

Sopper til pynt på kjøkkenet


Så en søt liten sopp på vogna til Fru fryd (som for øyeblikket har en bloggpause...) Så jeg satte i gang for å prøve meg selv. Men det ble aaalt for pottel for meg å sy småting som de herlige tilda-husene. Men så kom Den Gode Feen på banen med slike søte sopper! Det var perfekt størrelse på de, så jeg tok en runde med symaskinen når barna var på tur. Stoffet er ett sengetøy fra europris! Masse stoff til en billig penge! Syns det var helt nydelig, men litt for stivt til dyna mi- desto bedre å sy med! Noen som ønsker å kjøpe en søt sopp?? Da kan du gå inn på DenGodeFeen sin eplebutikk - og da kan du til og med få med rangle, eller lavendel i soppehuset.11 kommentarer:

mi-rachel sa...

fiin!

Juno sa...

eg vil ha sånne!!! Lag t meg!!!

Ida sa...

søt!

takk for bursdagshilsen, veldig koselig:)

klem

Dronning Maud sa...

Så koselig:)

Bjørkely sa...

hei hei!
Soppen var skikkelig yndig... herlige farger. Fiiiin..

Love Peace Pionies sa...

veldig fin!!

iden sa...

Søt sopp!! Gøy med sånne småprosjekter, men ja - kan fort bli litt putlete:) Takk for koselig hilsner! Nyter dagene med lilleskatten, og fritiden blir ikke så ofte brukt på nett... men ikveld måtte jeg kikke meg litt rundt igjen! Så kjempekoseli valentinfrokost du laga!!:) Finfin kvled og helg til deg:)

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

så søt! jeg antar at du har sydd den selv -du er så kreativ og flink!! ..og lekre kjoler i forrige innlegg! ha ei kos helg;)

salige lavendel sa...

Så morsom ide :)

melis sa...

Hei Sandra - klart jeg gjør ;)
Vil du ha?

M ♥

Ida sa...

Hei igjen :)

Ja du må forøske deg på marshmallow lokk :) Det smakte jo spesielt søtt da.. hihi.. men det blir vel mest for synets skyld :) Det var kjempeenkelt, vhis du bruker rikelig med melis. ..hihi!

Håper dere får en kjempefin uke, og at ikke dere snør vekk slik som vi gjør *sukk*

Klem