fredag 8. januar 2010

Viktig oppgave for mamma...

Hva er verre enn syke barn..? Når de er så små at de ikke kan si fra, er det hjerteskjærende... Hele natten var det gråt fra denne deilige prinsessen. Hun våknet med 39,5 i feber. Heldigvis ringte jeg legen som fant ut at smerten var ørebetendelse. Da er det antibiotika og paracetter noen dager. Stakar lita! Det får meg til å tenke på hvor heldige vi er som bor i dette landet. Smertene skal være borte over helgen. Nå skal pappa på lekebutikke for å kjøpe ett lite "plaster på såret". Det pleier å være min jobb å handle leker, men denne gang tror jeg han mener hun virkelig fortjener det:)

10 kommentarer:

Gretty sa...

åå skjønt bilde! stakar liten ja, men du kom deg jo te lege så fort du bare konne :)

Love Peace Pionies sa...

Stakkars liten. Masse god bedring!!
Må jo bare si at det var et nydelige skjønt bilde av snuppa di...

sandra sa...

Tusen takk fo hjelpå Grethe!! Vetcje om eg hadde ringt viss ikkje helsesøster nevte eg burde viss u fekk feber pga halsen. Men då måtte en nokk såde på legevakten x anntall timer så e typisk min uflax i helgene;) klem

Anka sa...

God bedring til den skjønne:) Og god helg til dere.

Nina sa...

Oh - au au au. Stakkars lille søte prinsesse. Det er så vondt når barna sine har det vondt. Jeg var også veldig plaget med ørebetennelser da jeg var liten fram til jeg var ca. 22 - 23. Etter det har jeg heldigvis ikke hatt det en enest gang. Mine unger har bare hatt mellomørebetennelse - og det på sommeren på grunn av for mye bading og dykking. Bank i bordet.

Et kjerringråd som jeg hører foreldre på skolen hvor jeg jobber bruker på barna sine er hvitløkbåt i øret - som har ligget i olivenolje først - og så plastre utenpå. På små som ikke snakker så mye er det nok best med litt antibiotika. Jeg fikk alltid bomullsdott med symaskinolje på - og så lå jeg med øret på en varmeflaske. Det hjalp.
M god bedring til den lille - og ønske deg og dine en fin start på det nye året - og ikke noe mer ørebetennelser!

Anitas hus sa...

Stakkars liten. Man føler seg så hjelpesløs når de er syke. Har jo lyst til å bare gjøre alt godt for de. Godt du har vært hos legen så hun får medisiner.
God bedring til skjønne prinsessa og god helg til dere alle!
Klem, Anita:O)

Anonym sa...

Stakkars lille Sofie... Stor og god klem fra tante <3 Så Sandra-liker du disse støvlettene??? http://www.topaz.no/index.php/stovletter Klem fra Hege

Anonym sa...

Altså de høye brune som heter Polar...

Mona sa...

Go bedring te Sofie!1

Siri sa...

God bedring te Sofie- stakkers liten..Håbe hu allerede har det bedre- at antibiotikaen har fått begynt å virka skikkelig!!