mandag 25. januar 2010

Blomster på bordet!

Har hatt en blomstrene dag idag:) Jeg og barna har kost oss i åpen barnehage, jeg har vasket, ryddet og ommøblert litt, lagd knekkebrød, handlet blomster og sprayet litt med hvitsprayen;) Vi har bestemt oss for å søke barna inn i barnahagen neste år, så jeg får enda ett år sammen med Benjamin! Og sofie får også litt mer tid hjemme, kansje enda lenger på henne- vi får se! Det gleder mitt hjerte att vi har denne muligheten nå. At det er travelt- det skal jeg love deg! Men det er denne jobben jeg ønsker nå! Jeg må tåle å ha rot og skrot rundt bena og legge bort irritasjonen- da blir det koseligere for alle sammen. Rydde får jeg gjøre på kvelden. Som nå!Så 3 dager tøffet jeg meg med en svart smigjern-bildeholder. Nå er den hvit! Som resten;) Ha en flott uke! Mangen klemmer fra meg:)6 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

skal si du har fått gjort en hel masse i dag.
så bra at dere kan ha barna hjemme litt lenger. HAr så tro på å ha barna hjemme. Det er godt for dem å ha en rolig start på livet... masse tid med er kjærlig mamma er gull verd!

Juno sa...

hahaha, tenkte den ikje va svarte så lenge ja..Men mye finere i hvitt!
Å for en fine vase-kor har du kjøpt den? åsså den søde vasen me lyse i-kor har du kjøpt den då? lillesøss vil herme ;)

salige lavendel sa...

Jeg hadde hjemmeværende mamma, og det betød masse. F.eks lukten av hjemmebakt brød og boller er gode barneminner.Tror det er viktigere enn man tror å være til stede i barnas hverdag. Lykke til som god mor =)

Husmusen sa...

Hei du! Jeg kjöper mine Odd Molly i svenske nettbutikker siden jeg bor i Sverige. Du får si fra om du vil ha tips, for det burde bli billigere for dere i Norge og kjöpe fra Sverige.
Fin blogg du har:)
Hilde

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

For en energi!! Du er jo effektiv som bare det. Og så herlig at du kan være masse hjemme med barna når de er små, god investering det! Nydelige tullips, og jeg må flire av den bildeholderen som ble hvit. hihi:)

Love Peace Pionies sa...

har en utfordring til deg hos meg